Er du på udkig efter en erfaren og kompetent specialist til dit ventilationssystem? Vi overtager montage, vedligeholdelse og modernisering til dig

Montering og installation

Hvordan ventilerer du bygninger og værelser? Vi installerer komplette centraliserede og decentrale ventilationssystemer baseret på dine specifikationer, for tilførsel af frisk luft i høj kvalitet uden forurenende stoffer og pollen og uden støj - herunder lavere varmeudgifter gennem varmegenvinding.

Vedligeholdelse og service

Hvornår har du sidst kontrolleret dit ventilationssystem? Over tid vil snavs afregne i dit system, hvilket kan påvirke dets funktion. Vi opretholder dine eksisterende faciliteter for at beskytte dit helbred, reducere driftsomkostningerne og forhindre tekniske sammenbrud.

Modernisering og eftermontering

Har dit system varme eller fugtgendannelse og moderne sensorteknologi? Vi moderniserer, supplerer eller erstatter dit eksisterende system, så du også kan drage fordel af det nuværende energieffektivitetspotentiale og øget komfort.

Du kan stole på os.

Vores arbejde står for mange års erfaring og høj kompetence inden for ventilation og plantemontering. Ud over kvaliteten er tilfredsheden hos vores kunder vigtig for os: Vi arbejder derfor i tide og samvittighedsfuldt.

Partnerskaber

I øjeblikket gennemfører vi hovedsageligt projekter i Tyskland og Danmark. Vi stoler også på et tæt samarbejde med Blechlavine AP GmbH og kai gebäudetechnik GmbH. I et familie arbejdsmiljø arbejder vi hånd i hånd med begge virksomheder i tæt koordinering.

Vi leder efter kolleger.

Vi ønsker at udvide vores virksomhed og er på udkig efter pålidelige montører, der ønsker at styrke vores team. Interesseret? Til jobtilbudet..